priligy-dapoxetine.nl
 
 
 
 
Wij accepteren


 
Momenteel Offline

 

 

Testimonials

Ik kreeg Priligy voorgeschreven. Maar dat was door de arts voorgeschreven en de prijzen waren vrij hoog. Het was geweldig om jullie generische producten te vinden die net zo goed werken en een zeer concurrerende prijs hebben. Zeer aanbevolen;
- - Hank P -

 

Veelgestelde vragen over Priligy (Dapoxetine)

Wat is Dapoxetine?
Dapoxetine is een oraal medicijn is aangewezen om vroegtijdige ejaculatieproblemen te behandelen. Een voortijdige ejaculatie treedt op wanneer een man ejaculeert na een zeer kleine hoeveelheid seksuele stimulatie. Klinische studies tonen aan dat deze aandoening ongeveer bij 30% van de mannen in de wereld voorkomt.

Hoe zal generische Priligy mij helpen?
Het is gemeld dat Dapoxetine de tijd voor de ejaculatie met 200% tot 300% kan verbeteren. Deze medicatie werkt binnen 30 minuten en kan tot vier uur duren.

Wie moet Priligy nemen?
Priligy is online beschikbaar als u ouder bent dan 18, en man bent en als u lijdt aan constante ejaculatiekwesties (zaadlozing binnen twee minuten na penetratie of zelfs voor penetratie). Ook als u denkt dat uw ejaculatietijd aanzienlijk is afgenome, kan Priligy ook een oplossing zijn voor u.

Is er enig verschillen tussen de generische Priligy en merk Priligy?
Niet echt! Het enige verschil dat aan te tonen is, is de prijs. Beide producten bevatten Dapoxetine. Dit is hetzelfde werkzame bestanddeel en zowel generische en merk Priligy presenteren dezelfde waarden.

Hoe moet ik Dapoxetine nemen?
U moet de Dapoxetine ongeveer een uur voordat u begint met seksuele activiteit innemen.

Kan ik bijwerkingen verwachten?
Zoals met andere geneesmiddelen tegenwoordig kan Dapoxetine een aantal bijwerkingen geven. Deze zijn echter licht tot matig en hebben geen invloed op iedereen. Dapoxetine is een zacht geneesmiddel wat betekent dat de intensiteit mogelijke bijwerkingen volkomen veilig is. U kunt mogelijk last krijgen hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, diarree, buikpijn, een opgeblazen gevoel of ziekte.